Laden...
Help Ambachtsbakker formule lock_open Inloggenkey_go Registreren
Ambachtsbakker Bastmeijer
maakt het smakelijk
Ambachtsbakker Bastmeijer

Bestel online taart bij bakkerij Bastmeijer


Bij Ambachtsbakker Bastmeijer kunt u gemakkelijk online taart bestellen. Wij bezorgen ook in IJmuiden en omgeving.

Stel uw eigen taart samen

online taart bestellen
Of het nu een verjaardagstaart, kindertaart, bedrijfstaart, fototaart of logotaart is. U kunt uw taart helemaal zelf samenstellen met verschillende smaken, decoraties en thema's.
Op http://bastmeijer-ijmuiden-kompasstraat.ambachtsbakker.nl/nl/ontwerp-je-eigen-taart/ kunt u direct online uw taarten bestellen.

Heeft u speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Door bakkers die verstand hebben van het vak. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en traditionele recepten geniet u echt van uw feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of andere moment is waarop u wat te vieren heeft.

Uw taart wordt vers gemaakt

Uw taart wordt bij Ambachtsbakker Bastmeijer vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers, namelijk gemaakt op de dag dat u uw taart komt ophalen. Omdat onze bakkerij direct achter de winkel is gevestigd, hoeven wij de taart niet heel lang van te voren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u terug!

Wij bezorgen ook

Wij bezorgen taarten in IJmuiden en omgeving. U kunt bij het afrekenproces uw bezorgadres invoeren. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen.